PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Návrhářka Manon Black představila v Cafe Hostel novou kolekci erotického prádla

Návrhářka Manon Black představila v Cafe Hostel novou kolekci erotického prádla

Čtvrtek, 15.11.2018 / fotoreport + článek

 

Na konci října se konala v Cafe Hostel první Manon Black Night. Svým zaměřením se jednalo v Českých Budějovicích o poměrně unikátní party. Šlo totiž o prezentaci nové kolekce erotického prádla z dílny módní návrhářky Terezy Dohnalové, známé pod uměleckým jménem Manon Black. 

Manon se nezaměřuje pouze na prádlo, její záběr je skutečně široký a ve světě módy není žádným nováčkem. Tento večer ale hrála hlavní roli černá barva a její použití na co nejmenším množství látky, šňůrek a krajky které na sebe modelky oblékly.

Celou kolekci měli lidé možnost vidět už o týden dříve v Praze na prestižním Prague Fetish Weekendu. Ale protože Manon se svým ateliérem působí především v Českých Budějovicích, rozhodla se uspořádat menší, značně komornější akci v podobném duchu i doma.

Pozvání přijali i další zajímavé osobnosti a lokální umělci. Potkat jste se tak mohli například s fotografkou Karolínou Ryvolovou a pokochat se výstavou jejích fotografií. Karolína je známá především svými nadpozemskými fantasy portréty a za svá díla získala již řadu prestižních ocenění. Fotí převážně v exteriéru a z jejích fotek doslova dýchají emoce a tajemná atmosféra.

Celý program zahájila se svojí light show tanečnice, která si říká Neira Lohikäärme. Ta nejčastěji tančívá v záři ohňů, ale pro tentokrát se museli diváci spokojit se světelnými rekvizitami, protože oheň nutně potřebuje více prostoru. Zklamaní však z té podívané rozhodně být nemuseli a hlasitě ocenili právě to, jak si Neira s nedostatkem místa poradila. Prostě improvizovala a improvizovala skvěle.

Další na programu se představila profesionální burlesque talečnice Yassmine de Mortifére. Její Alien show byla svižná, žhavá a mile vtipná.

Samotná přehlídka pak program uzavřela. Modelky se nenechaly rozhodit chladem ani deštěm, do show se opřely s vervou a užily si ji ony i diváci.

Podle ohlasů se akce vydařila a hosté ocenili, že přes své zaměření žádné vystoupení nesklouzlo k vulgaritě a lascivnosti.

Po desáté hodině večerní už se zábava jen volně přesunula dovnitř, kde hrál DJ Bamboocha a lidé měli možnost popovídat si se všemi účinkujícími v příjemně komorní atmosféře.

Zdaleka ne vše bylo dokonalé a našly se i nedostatky především po technické stránce, na kterých je třeba do příště zapracovat, ale už na místě bylo jasné, že o podobné akce bude do budoucna v Českých Budějovicích zájem. Podle všeho nebyla Manon BLACK NIGHT zdaleka poslední a další party v podobném duchu ji budou v Budějovicích následovat.
 


Fotografie


Autor: Lee Lou