PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Festival Mighty Sounds otevře prázdniny s hvězdnými Bad Religion i The Hives. K osmnáctinám nadělí více komfortu

Festival Mighty Sounds otevře prázdniny s hvězdnými Bad Religion i The Hives. K osmnáctinám nadělí více komfortu

Pondělí, 17.06.2024 / článek

 

Poslední červnový víkend 28. až 30. června bude patřit 18. ročníku festivalu Mighty Sounds. Kultovní akce oslaví svou plnoletost opět na letišti Aeroklubu Tábor u Čápova dvora. Organizátoři zveřejnili program po jednotlivých dnech a finišují s posledními přípravami. Výběr předních žánrových skupin, pestrý doprovodný program pro malé i velké i zvýšený komfort nasvědčují tomu, že i letos bude Mighty Sounds nejlepším mejdanem, který odstartuje léto.

Po loňské vysoko nastavené laťce v podobě Rancid se organizátorům i na letošní ročník podařily sehnat velmi kvalitní kousky do programu: po deseti letech dorazí Bad Religion, kalifornská punkrocková legenda. K tomu nejlepší rock’n’rollová kapela současnosti, The Hives ze Švédska, Cock Sparrer, Dubioza Kolektiv, Agnostic Front, Panteón Rococó a mnoho dalších zahraničních hvězd punkrocku, ska, rockabilly, punku, reggae a podobných spřízněných žánrů. Z domácích interpretů se můžete těšit na Sto zvířat, Fast Food Orchestra, E!E, Totální nasazení, Vasilův rubáš,Swing Band Tábor a další, které po jednotlivých dnech najdete ZDE

Akustická Black Coffee Stage nabídne večerní komornější hudební vystoupení a přes den kvalitní alternativní divadlo, stand-upy a slam poetry. Kromě toho je připravena celá řada DJs setů, doprovodný sportovní program, nabídka aktivit pro děti a skvělé nefestivalové jídlo.

„Opět jsme zapracovali i na návštěvnickém komfortu. Nově budou v celém areálu pouze keramické toalety a ve stanových městečkách garantovaná teplá voda ve sprchách. V areálu pak přibude chill zóna a bude k dispozici více zastíněných odpočinkových ploch. Nechybí kromě pestré gastronomie také velký výběr piv a nealko nápojů," dodala za pořadatele Markéta Broumová.

Třídenní vstupenky jsou v tuto chvíli k dostání za 3590 Kč, v prodeji jsou však také vstupenky jednodenní. Veškeré informace o vstupenkách a o programu hledejte na www.mightysounds.cz


Fotografie


Autor: -i, dap-


Téma: Mighty sounds